Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Shanghaiblues Band er en Hemnesbasert kvartett som angriper bluessjangeren på en helt egen måte. Med et bein i jazzen og en arm rundt countryen tar de bluesen i nye retninger.

Bandets primus motor er Terje Varpen, en eminent bluesgitarist med en helt særegen, kledelig rufsete stil.  Han har mange år bak seg som musiker i Oslo, der han var med i band som «Eat the Beat» og «Nowhere Man». Da han kom tilbake til Hemnes startet han opp bluesbandet «Slusk». Terje er bror til den kanskje enda mer kjente gitaristen Bjørn Varpen, som han i ny og ned deler scene med.

Vokalist og frontfigur i bandet er Grete Bang. Hun er kjent fra  det populære underholdningsorkesteret «Bitchy Big Boobies Bang Band», men det er i Shanghai hennes fyldige og finslepne stemmeprakt virkelig kommer til sin rett. I tillegg krydrer hun her og der soundet med småfrekk klimpring på sin banjo.

Et solid bunndrag besørges av Jan Erik Olufsen og hans elbass type fretless. Han er ellers kjent fra «Who the fuck is Frank?»

Kristian Rødvand finner vi bak bråkete bøtter og lokk, og er en allsidig musiker mest kjent som soloartist under navnet KontraKristian.

Billetter medlem kr 200,-
Billetter ikke-medlem kr 250,-
Billetter ungdom 18-25 år gratis

Konserten starter kl. 22.00

Konserten er støttet av Kulturfondet.

[/fusion_text]

KJØP BILLETT HER!
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]