Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

DJANGOmusikkens originale pioneerer Hot Club de Norvège legger nå ut på en riksdekkende turné og kommer snart med konsert nær deg. Kvartetten har hatt et kraftig comeback det siste året, etter at supergitaristen Stian VÅGEN NILSEN kom med i bandet, og er nå etterspurt over hele verden. Årets turné er i Norge, fra Kirkenes til Mandal, men allerede rett over nyttår begynner den første Europaturnéen.

Hot Club de Norvège har vært kontinuerlig på veien siden 1979 og regnes internasjonalt blant de fremste i sin genre. De var pådrivere da den franske DJANGOmusikken ble revitalisert på 70-tallet, og en kveld med Hot Club de Norvège er en helt egen opplevelse med swing, viruositet, vakre melodier og mye humor.

Med seg på denne turnéen har Hot Club de Norvège den franske gitaristen Gildas LE PAPE (ex Satyricon) som har videreutviklet sin viruose black metal musikk til leken strengejazz. Sammen med Hot Club er det duket for et spennende og sprelsk samspill uten sidestykke!

HOT CLUB DE NORVEGE består av Jon Larsen, gitar, Finn Hauge, munnspill og fiolin, Stian Vågen Nilsen, gitar, og Svein Aarbostad, bass.

Billettpriser:
Medlemmer kr 200
Ikke-medlemmer kr 250
Ungdom mellom 18 og 25 år GRATIS

Dørene åpner kl. 19:30. Konserten starter kl. 20:30