Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Time is A blind Guide (TiAbG) kombinerer cello og fiolin med en pianotrio i en kammermusikalsk drakt og spiller melodisk komponert akustisk musikk, et sted i møtet mellom samtid, folkemusikk og jazz. Det er et kraftfullt og sterkt rytmisk ensemble og mye av musikken har underfundige rytmiske motiver. TiAbG spiller som regel akustisk og har et godt øre for klang og dynamikk, uten at det begrenser energien! TiAbG har noen av de mest spennende musikerne i skjæringspunktet mellom kammermusikk og jazz. TiAbG platedebuterte på velrenommerte ECM Records i september og har fått strålende anmeldelser i så vel norsk som utenlandsk presse.

Strønen er å høre på mer enn 70 plateutgivelser med Food, Humcrush, Meadow, Sidsel Endresen, John Taylor, Bobo Stenson, Nils Petter Molvær og Christian Fennesz. Han skriver også musikk for teater i inn og utland, film, radio i tillegg til ensembler og band.

Musikere: Håkon Aase, fiolin, Marthe Lea, saksofon, vokal, perkusjon, Ayumi Tanaka, piano, Ole Morten Vågan, bass, Thomas Strønen, trommer

Arrangementet er støttet av Kulturfondet.

Dørene åpner kl. 20.30. Konsertstart kl. 21.30.

Billettpris medlem  kr  200,-
Billettpris ikke-medlem  kr  250,-
Ungdom mellom 18 og 25 år gratis.