Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Shanghaiblues Band er en Hemnesbasert kvartett som angriper bluessjangeren på en helt egen måte. Med et bein i jazzen og en arm rundt countryen tar de bluesen i nye retninger. Etter en tids pause har bandet nå gjenoppstått med ny trommis, et bytte som har sørget for at bandet nå lener seg litt mer mot det tyngre blueslandskapet Varpen er mest kjent for – uten at det har gått på bekostning av bandets sofistikerte og friske særpreg.

Bandet covrer band og artister som Susan Tedeschi, Joe Bonamassa, Otis Redding, Lenny Kravitz, Melody Gardot og Samantha Fish, men har også noe originalt materiale på repertoaret. Bandets primus motor er Terje Varpen, en eminent bluesgitarist med en helt særegen, kledelig rufsete stil. Han har mange år bak seg som musiker i Oslo, der han var med i band som «Eat the Beat» og «Nowhere Man». Da han kom tilbake til Hemnes startet han opp bluesbandet «Slusk». Terje er bror til den kanskje enda mer kjente gitaristen Bjørn Varpen, som han i ny og ned deler scene med.

Vokalist og frontfigur i bandet er Grete Bang. Hun er kjent fra det populære underholdningsorkesteret «Bitchy Big Boobies Bang Band», men det er i Shanghai hennes fyldige og finslepne stemmeprakt virkelig kommer til sin rett. I tillegg krydrer hun her og der soundet med småfrekk klimpring på sin banjo. Et solid bunndrag besørges av Jan Erik Olufsen og hans elbass type fretless. Han er ellers kjent fra «Who the fuck is Frank?» Bandets nyeste tilskudd finner vi bak bråkete bøtter og lokk. Kristian Rødvand er en allsidig musiker mest kjent som soloartist under navnet KontraKristian men er også å finne bak trommene i «Government». I tillegg er han bassist for «Hallvard Aanes & Kjærligheten» og «Polarsirkelen trekkspillklubb».

Billettpris kr 150,-

Dørene åpner kl. 21.30. Konserten starter kl. 22:00 (eller deromkring)