Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Løv og lys – Publiners i høstdrakt
«Straks somren er endt, blir løvet tendt», sa dikteren Nils Collett Vogt. Og: «Høsten er vakker. Høsten byr på sterke farger og skiftende lys ute, og på peiskos og lun stemning inne. Det vil vi kose oss med.» Dette siste utsagnet kommer ikke fra dikteren, men fra gruppa Publiners. Inspirert av de gode tingene ved årstiden vi skal inn i, og med et ønske om å møte publikum på en litt annerledes måte enn sommerens festivalscener innbyr til, legger bandet ut på aldri så liten Nordlandsturne.

Publiners har kikket litt tilbake i egen låtkatalog, plukket litt i haugen av instrumenter de behersker, og gjort noen grep med arrangementene av låtene. Så har de satt sammen en konsert med en blanding av både kjent og kanskje mer ukjent, nytt og gammelt. Settingen skal være intim og akustisk basert, med rom for litt andre farger og stemninger enn på en mer rocka konsert. Låter som f. eks «Toft» og «Bær me over» kan kanskje plutselig fremstå i ny høstdrakt? Og kanskje kan mer ukjente, skjulte skatter hentes fram og få skinne litt? Og ikke minst: Man vil helt sikkert få stifte bekjentskap med noen helt nye låter. Låter om havet. Låter om steder. Låter om folket som bor på stedene, ved havet – og om livene de lever.

Å få besøkt steder der de ikke har vært på lenge, og scener de aldri har spilt på – kanskje også en del publikum de aldri har møtt før, på en nær og nokså naken måte – er et mål og et ønske med turneen.

Per Arne Karlsen (trommer), Ronny Bertelsen (vokal, fløyter), Morten Horn (gitarer, kor), Olav Nygaard (bass, kor), VidarTilrem (fele, nøkkelharpe, banjo, kor) og Bertil Bertelsen (mandolin, bouzouki, gitar, fløyter, piano, hulusi og kor)

Billetter kr 300,-

Støttet av Kulturfondet 

KJØP BILLETT HER!