Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

(Foto: Kai Chen photography)

Lea Mediå Horseng går under artistnavnet LEAH. Hun er bosatt i Oslo, men kommer nå hjem for å vise frem det hun har jobbet med de siste årene, og gleder seg til å vise frem musikken sin og hvem hun er blitt som artist. Med seg på scenen har hun et fantastisk band med lokale musikere bestående av Eirik Nilsson på tangenter, Terje Varpen på gitar, Holger Christian Sjåvik på bass, Lars Kristian Sjøvold på trommer og Nadia Bjørkheim på kor.

LEAH har sunget siden før hun kunne snakke, og har skrevet sine egne sanger siden hun var 12 år. Hun har nådd over en million streams på sin første singel «Feel This Moment» og har siden jobbet med å finne sin egen sound i studio. Hun har blant annet studert på den eminente musikkskolen LIMPI i Lillehammer hvor hun har hatt mentorer som blant annet grammy- vinnende Stargate og Espen Lind m.fl.

Billettpris kr 250,-

Koronaregler gjelder fremdeles, og det vil kun bli solgt 60 billetter. Det blir «kinooppsett» med minimum 1 meters avstand mellom stoler. Ved handling i baren gjelder gjeldende avstandsregler og bruk av håndsprit. Alle som kjøper billett må signere sin tilstedeværelse ved ankomst i tilfelle behov for smittesporing i etterkant av arrangementet.

KJØP BILLETT HER!