Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

(Foto: Bjørn Leirvik)

Endelig. Etter mange års erfaring, i mange ulike konsept og i forskjellige sjangere, tar Sigrid Brennhaug, bosatt på Hemnesberget, endelig spranget. Dette gjør hun sammen med et nordnorsk band og på nordnorsk. Etter å alltid ha sunget andres låter og oftest på engelsk ble valget enkelt når plate skulle lages. Nå er hun kommet hjem, som hun selv velger å si det. «Daga æ vil huske» er blitt tittelsporet og musikken vandrer i landskap mellom pop, jazz og vise. Tittelen henspeiler på alle disse dagene som kanskje ikke hadde noe spesielt ved seg ved første øyekast, men som fikk liv og ble minneverdige. For hvilke dager er det vi kommer til å huske, når vi tenker oss om? Alle låtene er ført i pennen av Brennhaug selv og produsent og gitarist John-Kåre Hansen.

Endelig får vi oppleve Sigrid med sitt eget stoff, og noen vil kanskje oppleve en ny side av henne når det gjelder sjanger og uttrykk. Brennhaug har uansett den samme kjennetegnende tilstedeværelsen, nærheten og formidlingsevnen som mange kjenner henne for. Nå har dere muligheten til å høre henne og bandet live på selveste Jernvaren 14. og 15. august. «Takket være et glimrende samarbeid med gitarist John-Kåre Hansen som banet vei for meg, og som gav meg mot til å oppfylle en drøm jeg har hatt lenge. Nå er jeg veldig glad og spent på mottakelsen». Kanskje vil dette bli en av dagene vi vil sitte igjen og huske.

Med seg på scenen har Brennhaug et sterkt nordnorsk lag + sin trofaste korist gjennom mange år, nå bosatt i Lensvika, Marit Selbæk.

Marit Selbæk – kor
John-Kåre Hansen – gitar
Adrian Danielsen – piano
Ole Marius Sandberg – bass
Roger Johansen – trommer

Billettpris medlem kr 150,-
Billettpris ikke-medlem kr 200,-
Ungdom mellom 18 og 25 år gratis

Konserten er støttet av Kulturfondet

Koronaregler gjelder fremdeles, og det vil kun bli solgt 60 billetter. Det blir «kinooppsett» med minimum 1 meters avstand mellom stoler. Ved handling i baren gjelder gjeldende avstandsregler og bruk av håndsprit. Alle som kjøper billett må signere sin tilstedeværelse ved ankomst i tilfelle behov for smittesporing i etterkant av arrangementet. 

KJØP BILLETT HER!