Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Oktetten er av og til blitt kalt “komponistens band”: Klangpaletten til et lite storband kombinert med tempoet og fleksibiliteten til en kvartett. Eyolf Dale er en ettertraktet pianist med en rekke utgivelser under eget navn og med band som Albatrosh, men det må være lov å si at han med albumet Wolf Valley, på britiske Edition Records, tar det endelige steget opp og ut i den store verden!

Sammen med sju andre kremmusikere fra aller øverste hylle boltrer Eyolf Dale seg i det store formatet med noen utrolig fine låter som balanserer perfekt mellom var subtilitet og fullt trøkk. Sjelden har det vel vært mer på sin plass å rope ulv, ulv! Dette er et band du faktisk ikke har råd til å gå glipp av.

Vi siterer Olav Opsvik i JazziNorge.no i sin anmeldelse av Eyolf Dales Oktettplate: «Eit minutt ut i Wolf Valley, pianist, komponist og bandleiar Eyolf Dales siste verk, veit at du kan senke skuldrane og nyte det som kjem vidare. Ein sløy groove, perfekt finjustert av trommeslagar Gard Nilssen, legg grunnlaget for den deilige komposisjonen «Furet» – ein halvmelankolsk, vuggande sak, med ein melodi som overraskar akkurat nok til at du vil lytte ein gang til så snart den er ferdig.«.

Eyolf Dale – piano
Per Zanussi – bass
Audun Kleive – trommer
Hanna Paulsberg – saksofon
Hayden Powell – trompet
Kristoffer Kompen – trombone
Adrian Løseth Waade – fiolin
Rob Waring – vibrafon

Billettpris medlemmer kr 150,-
Billettpris ikke-medlemmer kr 200,-
Ungdom mellom 15 og 25 år gratis

Konserten er støttet av Kulturfondet

Billettpris medlemmer kr 150,-
Billettpris ikke-medlemmer kr 200,-
Ungdom mellom 16 og 25 år gratis

Konserten er støttet av Kulturfondet

KJØP BILLETT HER!