Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Konsert med et budskap

Arvid Martinsen Trio og består av Christin Eriksen på piano/keyboard og tekstforfatteren Ellen Agnete Brygfjeld med norske sangtekster og sin egne dikt på dialekt, som hun selv leser på konsertene. Hun er også samboer med Arvid Martinsen og mor til deres tre barn. Arvid Martinsen har komponert all musikk, synger spiller akustisk gitar og bidrar med noen tekster også på dialekt.

AMTrio har et viktig budskap på sine konserter. Familien Martinsen/Brygfjeld har hatt og har utfordinger i livet med bipolaritet, dysleksi og hypersensitivitet. Familien har valgt åpenhet rundt disse tabubelagte temaene og synger, forteller historier og velger å vise sin sårbarhet både på og utenfor scenen. Dette gjør at skam, angst og fortvilelse blir mindre når vi søker hjelp hos helsevesenet, venner og andre. Responsen på konserten er stor da vi opplever at publikum og mennesker vi ellers møter takker oss for å være åpne om disse temaene. Alle kjenner seg igjen i å være sårbar i perioder da vi mennsker sliter med våre liv.

Vårt budskap er at det fullt mulig å ha et godt liv selv med disse problemene bare vi søker hjelp og ikke har dette som noen dystre personlige hemmeligheter. Hemmeligheter er jo tungt å bære uansett type.

Billettpris (kun i døra) kr 150,-. Barn under 18 år gratis.