Project Description

SIGVART DAGSLAND & TORD GUSTAVSEN TRIO

Torsdag 02.08 18.00 HEMNES KIRKE

Gamle kjenninger av Hemnesjazz vender tilbake

Et nytt samarbeid har sett dagens lys!

Det er med stor glede vi kan presentere et nytt samarbeid mellom den folkekjære sangeren og låtskriveren Sigvart Dagsland og den velrennomerte jazzmusikeren Tord Gustavsen.

Det nye prosjektet tar utgangspunktet i Sigvart Dagslands rikholdige sang-katalog. Dagsland har latt Gustavsen velge fritt blant låtene og gitt ham frihet til å bearbeide materialet. Dette har i følge Dagsland vært en svært spennende prosess. – Låtene får en ny dimensjon med Tords arrangementer, sier han, – Tord har tilført låtene både mer temperament og lyriske stemninger.

Dagsland fremhever særlig Gustavsens arbeid med de mer sakrale melodiene, eksempelvis “Då barnå forsvant” og trekker samtidig frem “En stemme for de stemmeløse” som en av de nyarrangerte sangene han er spesielt fornøyd med. At materialet har fått et mer sakralt preg vil passe utmerket i og med at denne konserten er satt opp i kirken.

Det er all grunn til å tro at dette blir en spesiell opplevelse både for Dagsland og det store publikum som denne konserten garantert har.

Billettpris kr 400,-

BILLETTER