Project Description

RUNE FRYDENLUND ROSTAD

Torsdag 02.08 20.30 JERNVAREN

Trekkspillkunst med fjorårets prisvinner «Ungt talent nord».

Rune Frydenlund Rostad (27) fra Gruben i Rana startet sin musikalske reise som tiåring. Han ble da med i gamle Mo Trekkspillklubb!

I en alder av 13 år var han med og dannet orkesteret «Rune og Dalagubban», som med Lisa Bolin Lien på vokal spilte til dans i Rana og omegn over en tiårsperiode.

Rune har aldri tatt timer hos pedagog, men har sin musikalske plattform fra dansespill og selvstudium. Gammel underholdningsmusikk fanget tidlig interessen hans, og han tok gull i varieté-klassen under NM på Trekkspill i 2010, 2012 og 2013. Gjennom årene har han vært med på mange spennende prosjekter med blant annet kor, storband, korps og hornmusikk. Høsten 2012 var han med på oppstarten av Polarsirkelen Trekkspillorkester, der han har vært musikalsk leder de siste årene.

Under konserten på Hemnesjazz er grunnbesetningen en god gammeldags trio med trekkspill, bass og gitar. Det stødige kompet er Erland Erlandsen på gitar og Oddmund Rognli på bass, begge med lang fartstid innen flere musikksjangre. For øvrig bidrar også den velkjente trekkspilleren Geir Henningsen, samt Lisa Bolin Lien på vokal og Polarsirkelen Trekkspillorkester. Konsertprogrammet vil bli variert og spennende, med kjente trekkspillperler, gamle svisker og standard-låter, svensk polska, vakker sang, god gammeldans og underholdningsnummer med fart og klem i – for å nevne noe.

Billettpris kr 200,-

BILLETTER