Project Description

Lill Lindfors & Claes Crona Trio (S)

TORSDAG 3.8 18:00 KIRKEN

EN DIVA for folket!

I år er det ingen ringere enn folkekjære Lill Lindfors som får æren av å åpne Hemnes-jazz torsdag 3. august.

Lindfors er kjent som både sanger, skuespil- ler og forfatter og trenger vel strengt tatt ingen nærmere presentasjon. Hun debuterte i 1959 og har en «mannsalder» bak seg i underhold- ningsbransjen. Med sin varme, generøsitet og humor har hun skapt en publikumskontakt som er helt unik. Hun er en av Nordens største artister og har gjennom en lang og imponerende musikkarriere gledet publikum med pop, jazz, musikaler og samarbeid med symfoniorkester. Hun har mottatt en rekke utmerkelser og har over 70 plateutgivelser bak seg.

Med seg til årets Hemnesjazz har hun Claes Crona Trio, som ofte er å se sammen med verdensstjerner. De har turnert sammen med bl.a. Toots Thielemans, Georgie Fame, Stacey Kent og Scott Hamilton for å nevne noen.

I konserten får vi høre både latinmusikk, kjente standardlåter, Taube, Wreesvijk, Adolfsson. Alt blandet med Lindfors’ alltid tilstedeværende humor.

Lindfors har også tidligere besøkt Hemnesjazz, og da fylte hun Hemnes Kirke til randen. Vi håper på like god oppslutning i år! Publikum bør i alle fall ikke vente alt for lenge med å ska e seg billett til konserten med den svenske legenden.

BILLETTER