Project Description

DET NORSKE POESI & SATIREORKESTER

TORSDAG 02.08 23.00 JERNVAREN

Musikalsk satire!

Gjør deg klar til å motta politisk ukorrekte og tredimensjonale bilder fargelagt med bass og piano!

Det Norske Poesi & Satireorkester binder sammen ord og toner på en overraskende og morsom måte. Dagfinn Nordbø er jazzpoet, humorist, artist og en kul kis. Konseptet er poesi, prosa, humor og satire til jazzmusikk fra brødrene Vigleik (piano) og Gaute Storaas (bass) som skaper bakteppet og de blå toner.

Dagfinn Nordbø er tekstforfatter for blant annet «Hallo i uken» på NRK P2, og leverer også tekster til komikere som som blant andre Rune Andersen, Beranek og Dennis Storhøi. Nordbø ble av Aftenposten presentert som en av landets skarpeste og politisk mest ukorrekte tekstforfattere. Norbø er også en kul kis som minnes gamle dager på både en morsom og intelligent måte uten å framstå som en gretten gamling. Satiren er så skarp at latteren enkelte ganger sitter fast i halsen.

Mens Nordbø resiterer eller syng tekstene, akkompagneres han med blueslåter og ballader signert av de to blad Storaas. Den medrivende og diskret musikken får deg til å tenke snille tanker, og Det Norske Poesi & Satireorkester er verdt å lytte på – for mer enn det musikalske.

BESETNING:
Dagfinn Nordbø – vokal
Vigleik Storaas – piano
Gaute Storaas – bass

Billettpris kr 250,-

BILLETTER