Project Description

Dean/Riisnæs Kvintett

LØRDAG 3/8 KL. 22.00 JERNVAREN

Musikalsk interaksjon

Dean/Riisnæs Quintet gjester festivalen lørdag kveld. Her blir det gjenhør med Trondheim-miljøets flotteste musikere i samspill med den kanadiske trompetisten Kevin Dean.

Dean/Riisnæs Quintet gjester festivalen lørdag kveld. Her blir det gjenhør med Trondheim-miljøets flotteste musikere i samspill med den kanadiske trompetisten Kevin Dean. Med de musikalske føttene godt plantet i både jazz- og cooltradisjonen, ligger det an til en kveld der godt samspill er garantert.

Trompetist Kevin Dean er professor ved jazzlinja på McGill University i Montreal, Canada, og i 1986 var han med og grunnla organisasjonen Jazz Association of Montreal.

Dean har gitt ut åtte album i eget navn og bidratt på nærmere 20 innspillinger som komponist og musiker. I tillegg til egne prosjekter har Dean blant annet samarbeidet med navn som Jimmy Heath, Benny Golson, Joe Henderson and Barry Harris.

I tillegg til trompetist Dean består kvintetten av Erling Aksdal på piano, Knut Riisnæs på saksofon, Bjørn Alterhaug på bass og Truls Rønning på trommer

BILLETTER