Project Description

ABOUT TIME JAZZTRIO

FREDAG 3/8 KL. 16:00 LAPPHELLA

På høy tid med litt swingende jazz!

Lokal og livlig trio.

Medlemmene i jazztrioen About Time er alle bosatt på Nesna. Navnet på trioen er inspirert av tittelen på en biografi om pianisten Dave Brubeck, og er valgt fordi det betoner flere aspekter ved trioen og repertoaret de framfører.

Alle medlemmene i trioen er godt voksne jazzentusiaster som har det travelt med å forme og utvikle sitt eget jazzuttrykk i den tiden de har foran seg, og de arbeider bevisst med å tilrettelegge sitt repertoar for den noe uvanlige triobesetningen trompet, gitar og kontrabass. Besetningen er valgt ut fra ønsket om å utforske utfordringene med å få musikken til å svinge i en sparsom instrumentbesetning. Dette berører også et annet aspekt ved trioens navn, dette at musikk er et fenomen der tid inngår som en vesentlig komponent, og at målet er at det skal svinge.

Trioen plukker sitt repertoar fra hele etterkrigstidens innholdsrike jazzkatalog, de nekter seg lite når det gjelder låtvalg, og går ikke av veien for å inkludere typiske storbandlåter.

Trioen består av trompeteren Lorents Morten Lauritsen, gitaristen Stig Bjørnar Sivertsen, og ledes av bassisten Snorre Magnus Sivertsen, som også er ansvarlig for arrangementene på trioens repertoar. Trioen har spilt sammen i 5 år, og har siden starten hatt et nært samarbeid med vokalisten Marian Børli Sivertsen, som også vil delta på årets konsert på Lapphella.

Billettpris kr 250,-

BILLETTER